Copyrama Nyomda - Bp. IX. Üllői út 121. - Tel.: 06-1/798-42-46

..Navigáció..
Segítünk Önnek az egyedi ajándéktárgyak elkészítésében!

 

Igazán kedves meglepetés lehet egy személyre szóló ajándéktárgy. Ajándékozzon közeli hozzátartozójának kedvenc képeivel ellátott ajándéktárgyat, szeretett családtagjairól készített fényképpel nyomott pólót! Kedvesének biztosan nagy örömet okozna egy kellemes nyaraláson készült közös fotóval ellátott selyempárnával, bögrével. Lepje meg gyermekét kedvenc kiskutyáját ábrázoló kirakóval, kulaccsal. Ajándékozzon szeretteinek egyedi naptárat közös nyaralások fényképeivel.
Termékeinket szublimációs eljárással készítjük. Ennek az eljárásnak a lényege, hogy hevítés hatására a speciális szublimációs tinta folyékony állapotból gáz halmazállapotúvá alakul, és a nyomtatni kívánt anyag pólusaival szinte eggyé válik.
Ebből a speciális kémiai tulajdonságából adódóan nagy előnye ennek az eljárásnak egyéb technikai eljárásokkal szemben, hogy a festék teljesen homogén felületet képezve a szövettel, használat során együtt mozog az anyaggal, nem töredezik, sokkal tartósabb, szebb nyomatot eredményez.
A szublimációs eljárás nem alkalmazható bármely felületen. Szilárd tárgyak esetén a felület egy speciális szublimációs lakk réteggel van kezelve. Ebből adódóan hozott tárgyakra sajnos nem tudunk nyomtatást vállalni. Fényképes ajándékhoz csak egy, vagy több fényképre van szükség csupán, elküldheti e-mailben és néhány napon belül átveheti Baross utcai boltunkban, vagy a megadott címre postázzuk Önnek. Csak a fantáziája szabhat határt! Honlapunkon kiválaszthatja a megfelelő terméket, röviden írja le nekünk, hogy mit és hogyan szeretne és mi elkészítjük Önnek. A fényképes ajándéktárgyak egyikét. Ne feledje egyedi ajándékok készítése csúcstechnológiával gyorsan!

 

Fehér póló 1 nyomással: 2500 Ft/db (pólóval együtt)
Színes póló 1 nyomással: 2800 Ft/db (pólóval együtt)
– 1 pólóra minden további nyomás nyomásonként 800 Ft/db
nyomás hozott pólóra: (csak 100% pamut vagy 100% poliészter) -A/5 800 Ft/db
-A/4 1500 Ft/db
-A/3 2000 Ft/db
Bögre: 1950 Ft/db
Korsó: 4000 Ft/db
Hűtőmágnes: kör 1000 Ft/db
négyzet
szív
Puzzle méretek: 20cm * 29cm 2200 Ft/db
27cm * 30cm 3200 Ft/db
szív alakú 1800 Ft/db
Egérpad: 1600 Ft/db
Bicikli kulacs: ezüst 2200 Ft/db
fehér
Baseball sapka: 1400 Ft/db
Párna: 3500 Ft/db
Szalag nyomás: 800 Ft/m

Nagyobb rendelési mennyiségeknél, kérjen tőlünk egyedi árajánlatot a info@copyrama.hu email-címen, hogy Önnek mindig a legkedvezőbb áron tudjuk előállítani a pólókat. Áraink az áfát tartalmazzák!