Copyrama Nyomda - Bp. IX. Üllői út 121. - Tel.: 06-1/798-42-46

..Navigáció..

Gyors szakdolgozat kötés:

Szakembereink a szakdolgozat kötés során minőségi alapanyagokat és a legkorszerűbb technológiákat alkalmazzák, így a végeredmény nemcsak elegáns, de rendkívül tartós is.

A gerinc erős, az illesztés pontos, így a kötés stabilan védi a belső lapokat, továbbá különleges kialakításának köszönhetően garantálja, hogy a belső lapok ne mozduljanak el. A bekötött szakdolgozat tartós, ugyanakkor rugalmas is; egy speciális gép segítségével szétszedhető. Vagyis egy esetleges hiba vagy sérülés esetén nem szükséges a teljes dokumentumot újra elkészíteni, elegendő az érintett részt cserélni.

Az általunk bekötött szakdolgozatokat, doktori disszertációkat minden felsőoktatási intézmény elfogadja, mind a betűtípust, mind a borítón való elhelyezés tekintetében. Természetesen minden esetben követjük az intézmények által kiadott formai követelményeket.

A szakdolgozat kötés ára 2 aranyozott sort foglal magába a borítón, minden további sor 300 Ft-ba kerül.

Nálunk egy helyben mindent el tud intézni: a gyors szakdolgozat kötés mellett nyomtatunk, fénymásolunk, szkennelünk, CD-t írunk, CD-t nyomtatunk (csak a legjobb minőségű Verbatim lemezekre dolgozunk), CD-tokot, melléklettartó tasakot ragasztunk a dolgozatokba igény esetén.

A szakdolgozat kötés nem foglalja magában a nyomtatás árát. Mi színes lézer nyomtatókkal készítjük el az egész dolgozatot, de természetesen csak a színes oldalakért kell színes árat fizetnie. (Így az egész dolgozat egységes lesz, a fekete írások minden lapon ugyanolyan árnyalatúak lesznek).

Nyomtatási árak:

fekete-fehér lapok 10 Ft/lap, színes lapok 80 Ft/lap.

A PDF formátumban elküldött dolgozat garantáltan olyan lesz, mint ahogy az Ön számítógépén megjelenik, míg a nem PDF furmátumú (pl.: word) elcsúszhat, ezért annak nyomtatásával megvárjuk Önt.

Kötési határidők:

Természetesen a nem nálunk nyomtatott dolgozatokat is bekötjük. A szakdolgozatokat másnap reggelre már alap árban kötjük. Azonnali dolgozatkötésre is van lehetőség, felár ellenében. Üzletünkben sor esetén is garantálni tudjuk az 1 órás és a 3 órás határidőket.

Doktori disszertációk esetén maximum 1 napos határidővel vállaljuk tézisfüzetek készítését is (hajtogatással és tűzéssel).

Online megrendelés, házhozszállítás:

Nálunk nem kell sorban állnia: otthonról kényelmesen is elküldheti szakdolgozat kötés megrendeléseit Online felületünkön keresztül. A rendeléseket rövid idő alatt elkészítjük, és igény szerint kiszállíttatjuk Önnek! A 15.00-ig elkészült szakdolgozatokat másnapra az egész ország területén belül 1500 Ft-ért kiszállítjuk. A kiszállításért és a dolgozatért utánvéttel a futárnak kell fizetnie.

Döntsön jól, válasszon minket és legyen lépéselőnyben, biztonságban! Rendeljen e-mailben – akár csak a szakdolgozata, diplomamunkája fedlapját, arany, vagy ezüst dombornyomását, amit mi napokkal a kötés és kész szakdolgozata nyomtatása előtt elkészítünk. Így, ha kész az anyaga, soron kívül 5-15 perc alatt nyomtatjuk és kötjük!

szakdolgozat nyomtatott CD-n szakdolgozat gravírozott CD-n szakdolgozat CD-n nyomtatható papírtok

Szakdolgozat kötési áraink 2 sor aranyozással:
48 órán belül 1600 Ft.
másnapra 1990 Ft.
3 órán belül 2490 Ft.
1 órán belül 3000 Ft.

 

Minden további aranyozott sor: 300 Ft.
120 lap feletti felár: 400 Ft.
200 lap feletti felár: 600 Ft.
Gerincaranyozás (min. 25 lap esetén alkalmazható): 650 Ft.
Lapcsere már bekötött dolgozatban (utólag): 800 Ft.
CD tartó tok beragasztva: 150 Ft.
CD tartó tok beragasztva, nyomtatva: 250 Ft.
Nyomtatott CD borító kemény tokhoz: 150 Ft.
Irattartó tasak beragasztva: 300 Ft.
Távolságtartó sok melléklet esetén: 800 Ft.
Melléklet tartó tasak: 800 Ft.
Bőrtok: 800 Ft.
Címer gravírozás( csak a Baross utcai üzletben): 600 Ft.

 

A/4, A/5
Műanyag spirál (200 lapig) 390 Ft.
Műanyag spirál (200 laptól) 600 Ft.
Fém spirál (max. 130 lap) 450 Ft.
Iratsín (sín + elő- és hátlap) 250 Ft.
Iratsín (csak sín) 200 Ft.
Naptár spirálozás 650 Ft.
A/3
Műanyag spirál 700 Ft.
Fém spirál 900 Ft.

 

Spirálozni A5-ös, A4-es és A3-as méretben is tudunk. Áraink az áfát tartalmazzák!

Copyrama Kft.

Gyors szakdolgozat kötés olcsón